Are you our new colleague? Check our vacancy
X  
Back to Blog
Vacature: ALLROUND TECHNISCH MEDEWERKER
  • 8240
24
jun

Vacature: ALLROUND TECHNISCH MEDEWERKER

Lees verder
News

Sietzema Techniek is een specialistisch bedrijf voor slijtagebeheersing van slijtdelen en spare parts door het aanbrengen van de juiste functionele deklaag. Al ruim 18 jaar drijft onze nieuwsgierigheid ons om te groeien in techniek, materiaal en toepassing. Daardoor is Sietzema Techniek inmiddels een specialist waar kennis, ervaring en vakmanschap op het gebied van slijtagebeheersing voor nieuwe onderdelen, revisie en reparatie, functionele deklagen en verspaning bij elkaar komen.

 

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

ALLROUND TECHNISCH MEDEWERKER

Gorredijk | fulltime

 

Wat ga je doen?

Als technisch medewerker maak je deel uit van ons team in de werkplaats. Je werkt met diverse machines en voert wisselende bewerkingen uit. Daarbij pas je verschillende technieken toe en leer je werken met verschillende materialen. Dat maakt jouw werk erg afwisselend. Door jouw werk kunnen (reserve)onderdelen voor grote installaties, pompen en machines langer mee, en dat voorkomt dat grote fabrieken en installaties onnodig stilvallen.

 

Wat vragen wij van jou?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de handen uit de mouwen wil steken. Ervaring met verspanen is een pré, maar we vinden het nog belangrijker dat je graag wilt leren. Om je werk goed te kunnen doen, denk en werk je op MBO-3-niveau.

 

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden jou een fijne werkplek waar je volop kunt leren. Je houding is voor ons belangrijk; dat je wilt leren en de handen uit de mouwen wilt steken. Je gaat deel uitmaken van een jong team specialisten die bereid zijn jou de kneepjes van het vak te leren.

 

Solliciteren?

Past bovenstaande omschrijving bij jou? Schrijf dan een korte motivatie met je CV naar siebe@sietzematechniek.nl t.a.v. Siebe Sietzema.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.